За нас

Divident.bg e независима онлайн платформа, която обединява хора и идеи чрез качествена и надеждна мрежа от икономическа информация.

Порталът се стреми да предоставя пълна и обективна информация относно всички събития и факти имащи пряко и косвено отношение към икономическите процеси засягащи граждани и бизнес. Divident.bg поставя акцент върху авторските материали, интервюта и анализи по актуални теми като публични финанси, енергетика, инвестиции, банки, телекомуникации, технологии, пазар на недвижими имоти, криптовалути и прочее.

Divident.bg полага усилия да бъде сигурен ориентир сред всевъзможните икономически интереси. За да постигне поставената цел, опитният екип на сайта работи с ясното съзнание, че потребителите на икономическо съдържание са достатъчно образовани и предприемчиви, за да бъдат подценявани чрез некачествена или манипулативно поднесена информация.

Divident.bg разполага с млад и амбициозен екип, отличаващ се с богат опит в сферата на икономическата журналистика, натрупан във водещи медии в България.